Update 02/12/2018

Beste iOmniwize/iKklik gebruiker,

Met deze update zijn er een aantal visuele aanpassingen gemaakt in het systeem.
Hier vindt u een overzicht terug van de wijzigen die werden uitgevoerd.

1. De klasagenda
Het dashboard van de klasagenda heeft een aantal toevoegingen/wijzigingen gekregen:

- Mijn klassen
Voortaan vind je je klas, lerarenkits en geplande lessen terug in het tabblad 'mijn klassen'

- Lesvoorbereidingen en BC's
De mappenstructuur werd volledig aangepast en toont nu alle mappen over de scholen heen onder één boomstructuur.

• het tabblad 'map delen' heeft een overzichtelijkere lay-out gekregen.

• De beheerder kan voortaan schoolmappen aanmaken.

- Mijn uurroosters
    De uurroosters werden uit de profielinstellingen gehaald en verplaatst naar het dashboard van de klasagenda.

2. Mijn profiel

De functionaliteiten 'mijn uurroosters' en 'klassen' zijn niet meer zichtbaar via de profielinstellingen.

Hoe het wachtwoord aangepast kan worden kan u terugvinden in dit artikel.

3. Scoodle Play integratie

Scoodle Play is nu beschikbaar in iOmniwize. Inloggegevens van de leerlingen kunnen gedownload worden om Scoodle play te gebruiken. Via de klasagenda (klassen) kunnen de resultaten van de leerlingen bekeken worden die geoefend hebben in Scoodle Play.

Meer informatie over de Scoodle Play integratie kan u terugvinden door op deze link te klikken.

Met vriendelijke groeten,
Het iOmniwizeteam.