Hoe zet ik een opdracht (=oefeningenreeks) klaar?

Maak een klas aan en ga naar de klaspagina. Klik vervolgens op het +-icoon onder 'Opdrachten'.mceclip0.png

Geef je opdracht

• een titel.
  • een start- en einddatum (gedurende deze periode verschijnt de opdracht bovenaan in het account van de leerling)
  • een label. bv. huiswerk, remediëring...

Geef aan hoe vaak de leerlingen de opdracht mogen hermaken. Nadien kunnen ze de oefeningen nog steeds maken, maar de resultaten van deze pogingen zullen niet meer bij de resultaten van de taak verschijnen. Kies voor welke leerlingen je de opdracht wil klaarzetten en selecteer de oefeningen via het +-icoon. De gekozen oefeningen verschijnen rechts.

Zo ziet het eruit in het account van je leerlingen: