Update 20/12/2018

Beste iOmniwize/iKklik gebruiker,

De update van 20/12 pakt een aantal structurele problemen aan, die in het systeem gekropen zijn sinds de vorige update. Deze heeft betrekking op bugfixes rond de volgende zaken:

1. Klasagenda
    • Beheerders account krijgt ERROR 500 of een witte pagina wanneer men naar de klasagenda gaat (opgelost)
    • Probleem gedeelde agenda's en klasplanning: was onzichtbaar als geen klas gekoppeld werd (opgelost)
    • Doelenrapportage en Zillrapportage waren niet in orde of gaven een foutmelding (opgelost)
    • Agendales afspelen lukte niet meer (opgelost)

2. lesfiches en gedeelde mappen
    • Materiaal toevoegen aan een les via lesvoorbereidingen werkt niet (opgelost)
    • ZILL doelen toevoegen in een BC/lesfiche dat in een gedeelde map staat (opgelost)

Hier kan je het overzicht raadplegen van de aanpassingen in de vorige update.
Heb je vragen of opmerkingen, neem dan zeker contact op via helpdesk@plantyn.com.

We wensen je alvast een zeer fijn einde jaar, een deugddoende vakantie,  een schitterende start en voortzetting van onze samenwerking voor 2019!