26/02/2019 - Bugfixes

Deze update bevatte de volgende bugfixes:

1. De klasagenda

• Een vak bewerken gaf een witte pagina. Dit probleem werd opgelost.
  • Het slepen van BC's en lesfiches naar de Scoodle folder werd met deze release opgelost.
  • Foutmelding bij het trekken van een doelenrapportage werd opgelost.
  • De klas kon niet geselecteerd worden bij het trekken van een doelenrapportage, ook al werd er een juiste klaskoppeling gemaakt. Dit probleem is opgelost.

2. Mijn profiel

• Instellingen op mijn meldingen klopte niet. Dit probleem is opgelost.

3. Gegevens leerlingen

• Observatie op leerplandoelen kon niet meer ingevuld worden. Dit probleem is opgelost.