Update 26/02/2019

Beste iOmniwize/iKklik gebruiker,

Deze update bevatte de volgende bugfixes:

1. De klasagenda

- Een vak bewerken gaf een witte pagina. Dit probleem werd opgelost.

- Het slepen van BC's en lesfiches naar de Scoodle folder werd met deze release opgelost.

- Foutmelding bij het trekken van een doelenrapportage werd opgelost.

- De klas kon niet geselecteerd worden bij het trekken van een doelenrapportage, ook al werd er een juiste klaskoppeling gemaakt. Dit probleem is opgelost.

2. Mijn profiel

- Instellingen op mijn meldingen klopte niet. Dit probleem is opgelost.

3. Gegevens leerlingen

- Observatie op leerplandoelen kon niet meer ingevuld worden. Dit probleem is opgelost.

Met vriendelijke groeten,
het iOmniwizeteam.