Ik wijzigde mijn e-mailadres en nu zijn mijn boeken verdwenen?

Wanneer je je e-mailadres wijzigt in Knooppunt, gebeurt dit niet automatisch in Scoodle. Je kan dit eenvoudig oplossen door onderstaande stappen te volgen:

1. Ga naar www.knooppunt.net en meld je aan met je nieuwe e-mailadres.

2. ga naar www.scoodle.be en klik op 'Meld je aan' - 'Knooppunt'.

3. Klik rechtsboven op je naam en kies 'Mijn profiel'.

4. Klik op 'Gekoppelde accounts'.

5. Klik op 'Ontkoppel mijn Knooppunt account'.

6. De knop verandert naar 'Koppel mijn Knooppunt account'. Klik hier opnieuw op.

Wanneer je vervolgens naar de startpagina van Scoodle gaat, zal je je boeken opnieuw zien verschijnen.