Ik werk met Google Chrome en wil het wachtwoord wijzigen van een leerkracht, maar als ik klik op het potloodje, verspringt de gebruikersnaam naar het account van de beheerder. Hoe komt dit?

Dit is een instelling in Google Chrome. Je zou via de geavanceerde instellingen van Chrome de wachtwoorden naast het beheerdersaccount moeten verwijderen. Vervolgens de browser volledig afsluiten en opnieuw inloggen.

Een snellere oplossing is om een andere browser te gebruiken.