Ik heb een nieuwe leerkracht maar zij ziet niet dezelfde rechten op bepaalde zorgtypes als overige leerkrachten. Hoe komt dit?

Er kan op 2 manieren rechten gegeven worden op zorgtypes. Via rolrechten, die een hele groep rechten geeft van zodra je de leerkracht daaraan hebt gekoppeld of via gebruikersrechten. Als jullie werken met gebruikersrechten, moet er telkens manueel opnieuw rechten gegeven worden aan de zorgtypes door te klikken met je rechtermuisknop op dat begeleidingstype, vervolgens overzichten rechten en daar de leerkracht aanvinken.