Als ik een item wil openen in het programma, dan verspringt het systeem naar het inlogscherm of krijg ik een wit scherm. Hoe kan dit opgelost worden?

Dit komt omdat er geen persoon meer gekoppeld is aan het beheerdersaccount. Voor de privacy en beveiligingswetgeving, is dit nu vereiste. Contacteer de helpdesk met het rijksregisternummer en naam van de persoon die gekoppeld moet worden aan het beheerdersaccount.