Hoe kunnen wij bepaalde dossiers van voorafgaande schooljaren weergeven in het leerlingendossier?

Dit kan op twee manieren:

De leerkracht of zorgcoördinator zet de ‘uittreksel van een periode’ terug naar het gewenste schooljaar.

• De leerkracht of zorgcoördinator zet de ‘uittreksel van een periode’ terug naar het gewenste schooljaar.

• De beheerder vinkt het vinkje periodeonafhankelijk in de instellingen bij zorgtypes uit. Dit zal ervoor zorgen dat deze zorgtypes ongeacht het schooljaar zichtbaar blijven in het leerlingendossier.