Hoe activeer ik een sneak preview?

Meld je aan op www.scoodle.be. Klik  vervolgens op 'zoek in catalogus' (indien je nog geen lerarenkits hebt) of op 'sneak previews'.

Zoek een boek en klik in de rechteronderhoek op 'Activeren'. Wanneer deze knop er niet staat, is er voor dit boek geen sneak preview beschikbaar.

Selecteer een antwoord op de vraag en kies je school.
Vervolgens wordt de knop 'Start' donkergrijs en kan je de sneak preview activeren.

Een sneak preview blijft gedurende 90 dagen beschikbaar op je Scoodle dashboard. Je krijgt toegang tot:

• De structuur en inhoud van de lerarenkit
  • Het volledige bordboek
  • Enkele voorbeelddocumenten bij het lesmateriaal
  • Enkele voorbeeldoefeningen