Hoe activeer ik een sneak preview?

Meld je aan op www.scoodle.be. Nog geen account? Klik dan eerst op 'Registreer je hier'.
Klik  vervolgens op 'Zoek in Catalogus' (indien je nog geen lerarenkits hebt) of op 'Sneak Previews'.

Zoek een boek en klik op ‘Sneak Preview’. Wanneer deze knop er niet staat, is er voor dit boek geen sneak preview beschikbaar.

Een Sneak Preview blijft gedurende 90 dagen beschikbaar op je Scoodle dashboard. Je krijgt toegang tot:

• De structuur en inhoud van de lerarenkit
  • Het volledige bordboek
  • Enkele voorbeelddocumenten bij het lesmateriaal
  • Enkele voorbeeldoefeningen