Ambrasoft Online stopt: start gratis met Scoodle Play

Met de komst van ons nieuw digitaal oefenplatform Scoodle Play stoppen we vanaf schooljaar 2019-2020 met Ambrasoft Online.

Dit betekent dat Ambrasoft Online vanaf 1 juli 2019 niet meer beschikbaar zal zijn.

Wat is Scoodle Play?

Scoodle Play is een gloednieuw digitaal oefenplatform voor het basisonderwijs. Dit platform is beschikbaar voor elke basisschool en kan gebruikt worden thuis en in de klas.

Hoe kan mijn school met Scoodle Play starten?

Scoodle Play is volledig gratis. Ben je bovendien een iOmniwize- of Informat-school, dan beschik je over dezelfde voordelen als bij Ambrasoft Online.

> Klik hier voor meer info over hoe te starten met Scoodle Play.

Waarom kiezen voor Scoodle Play?

• Beschikbaar op pc, tablet én als app
  • Uitgebreid beloningssysteem
    • Verdien munten en verzamel badges door voldoende oefeningen te maken.
    • Spaar samen met de rest van de klas voor een toffe klasbeloning.
  • Personaliseerbare avatar die je leerlingen motiveert om te blijven oefenen
    • Kies zelf de avatar je wilt!
    • Laat je verrassen door nieuwe ‘thema gebonden’ kleertjes en accessoires.
    • Houd je avatar gezond en gelukkig door slimme eetkeuzes te maken.
  • Extra aandacht voor vaardigheden als verantwoordelijkheid en empathie
  • Stimuleer de klascommunicatie
    • Geef elkaar complimentjes en wissel emojis uit!
  • Helemaal op maat van de Kanjermethodes
    • Kant-en-klaar gedifferentieerd oefenmateriaal bij De Wiskanjers, De Taalkanjers en Wereldkanjers
    • Automatisch beschikbaar volgens de jaarplanning
    • Gemakkelijk huistaken klaarzetten én inplannen

En net zoals in Ambrasoft Online:

• Instructiefilmpjes
  • Het testen van parate kennis
  • Extra methode-onafhankelijke driloefeningen om de leerstof nog beter te automatiseren

> Ontdek hier meer over de wereld van Scoodle Play.

Wat met de leerlingengegevens in Scoodle Play?

Via schoolbeheer in Ambrasoft Online kan je een export van je leerlingen halen.

> Klik hier voor meer info.

Meer vragen?

Contacteer ons via helpdesk@plantyn.com