‘Aan de slag met mijn Scoodle-pakket’ – Handleiding voor leerkrachten

Klik hier om de handleiding te openen.

Om toegang te krijgen tot de Scoodle-pakketten (De Taalkanjers, De Wiskanjers en Wereldkanjers) van je school en je klassen met leerlingen, moet je Scoodle-beheerder je een uitnodiging sturen. Deze uitnodiging verschijnt in het midden van je Scoodle-dashboard. Wanneer je op ‘Aanvaarden’ klikt, wordt je Scoodle-account gekoppeld aan je school.

Je lesmateriaal wordt vervolgens automatisch in het linkervak 'Mijn Lerarenkits geplaatst'. Dit gebeurt wel niet onmiddellijk. Het duurt een uurtje alvorens de lerarenkits verschijnen.

Om van start te kunnen gaan met Scoodle Play, voeg je je eigen klas toe via de knop 'Maak een klas aan' in het midden van je scherm.

Heb je nog vragen?  Dan kan je ons steeds contacteren via dit online aanvraag formulier.