5) Waar kan ik de oefenresultaten van Scoodle Play bekijken?

Wanneer uw school gebruik maakt van het Scoodle Kick-pakket, kan u ook alle oefenresultaten van Scoodle Play consulteren in de klas. Dit zijn zowel de resultaten van de methode-oefeningen, taken, toetsen als trainingsoefeningen (vrije oefeningen).

U kan deze vinden onder het tabje ‘Resultaten’ waar je een vak en periode kan kiezen om de resultaten van de klas te bekijken.

Wilt u meer informatie bekijken over de resultaten van 1 leerling, kan u op de naam van de leerling in het klasoverzicht klikken en meer details opvragen: