17/12/2019 - Bugfixes

De update van 17/12/2019 bevat het volgende:

Voor de leerkracht:

• De mogelijkheid om een emailadres aan te passen of in te vullen via mijn profiel is terug beschikbaar.
  • De time-out foutmelding bij het afdrukken van doelen is opgelost.
  • Klasscreening afdrukken: opmerkingen komen mee afgedrukt indien de filter dit selecteert.
  • De contacten maillijst toont opnieuw de leerlingen per klas.

Voor de beheerder:

• De menu items gebruikersbeheer en beheer iomniwize verschijnen terug wanneer iemand administrator is.
  • Wanneer men iemand inactief zet zijn ook de klasrechten ontnomen.
  • Een administrator (Informat klanten)  kunnen opnieuw subgroepen selecteren bij gegevens leerlingen.