Update 17/12/2019

De update van 17/12/2019 bevat het volgende:

Voor de leerkracht:

De mogelijkheid om een emailadres aan te passen of in te vullen via mijn profiel is terug beschikbaar.

De time-out foutmelding bij het afdrukken van doelen is opgelost.

Klasscreening afdrukken: opmerkingen komen mee afgedrukt indien de filter dit selecteert.

De contacten maillijst toont opnieuw de leerlingen per klas.

Voor de beheerder:

De menu items gebruikersbeheer en beheer iomniwize verschijnen terug wanneer iemand administrator is.

Wanneer men iemand inactief zet zijn ook de klasrechten ontnomen.

Een administrator (Informat klanten)  kunnen opnieuw subgroepen selecteren bij gegevens leerlingen.