Hoe maak ik oefeningen op Scoodle?

Wanneer je de activatiecode of klascode activeerde of de uitnodiging in Smartschool aanvaardde, kan je in Scoodle een jaar lang oefeningen maken.

1. Kies vrij uit het oefeningenaanbod. Selecteer een hoofdstuk en klik op een oefening naar keuze. Het aantal halters geeft de moeilijkheidsgraad van de oefening weer.
  2. Je leerkacht kan ook een opdracht voor je klaarzetten. Een opdracht bestaat steeds uit één of meerdere oefeningen en heeft een einddatum. Klik op de opdracht om de oefeningen te maken.