Stap 6: Print remediëringsblaadjes

Wanneer je gebruik maakt van het Sprintpakket van de methodes Wiskanjers of Taalkanjers Spelling, kan je na de blok- of thematoets voor elke leerling aangepaste oefenblaadjes als remediëring printen.

Ga naar je agenda en open links het tabblad 'Lesfiches'. Je vindt de toetsfiches onderaan elk blok.

Sleep de lesfiche naar het juiste lesblok.

Ga naar het tabblad 'Toets' en klik op 'Resultaten ingeven'.
(Zie je dit tabblad niet verschijnen? Dan staat er onder je klas waarschijnlijk 'GEEN'. Klik op het potloodje naast 'Leergebied', vink de juiste klas aan en sla dit op.)

Geef per onderdeel de resultaten in.

Bij een score tussen 0 en 20% wordt er een lesblaadje uit de schoolzorgmappenreeks toegevoegd en tussen 20% en 70% een lesblaadje uit de klaszorgmap.

Je kan alle bundels in één keer downloaden (1) of per leerling (2).

Op elk blaadje verschijnt de naam van de leerling in de rechterbovenhoek.