5) Wat kan ik doen wanneer Scoodle Play vastloopt?

Loopt Scoodle Play vast? Dan raden we aan om eerst eens op een ander toestel (laptop, tablet...) of in een andere browser (Firefox, Chrome...) te proberen.

Blijft het probleem zich stellen of heb je niet de mogelijkheid om via een ander toestel te oefenen? Neem dan contact op met onze helpdesk. Om je probleem goed in kaart te kunnen brengen, hebben we enkele specifieke zaken nodig. Kopiëer onderstaande vragen en beantwoord ze in het aanvraagformulier.

Neem contact op met de helpdesk

1. Het probleem stelt zich wanneer ik oefen op een...
Kies uit:

○ vaste PC

○ laptop

○ tablet

○ smartphone

○ chromebook

2. Ik werk in de browser...
Kies uit:

○ Microsoft Edge

○ Google Chrome

○ Mozilla Firefox

○ Internet Explorer

○ Safari

○ Ik werk niet met een browser, ik gebruik de app

3. Scoodle Play loopt vast bij...
Kies uit:

○ bij het inloggen

○ In de gang

○ In de kast/locker

○ Tijdens het maken van een oefening (naam van de oefening: ...)

4. Kan je specifiek omschrijven wat het probleem precies is? Voeg indien mogelijk een prinscreen/video-opname van het scherm toe.

6. Algemene info

○ Naam kind:

○ Naam van de leerkracht:

○ Schoolcode/klas/klasnummer

Neem contact op met de helpdesk