Hoe oefen ik mijn woordjes voor Engels en Frans ?

Voortaan kan je de woordenschatlijsten uit Coup De Coeur 1, Let's Connect 1 en New Contact Two-in-one 1 oefenen m.b.v. een slimme drilmodule.

Deze module houdt bij welke woorden je wel of niet goed kent en past de oefeningen die je krijgt hieraan aan.

Waar vind je deze module?

Meld je aan op Scoodle en selecteer via de inhoudstafel een dossier of thema. Klik op een woordenlijst om de drilmodule te openen. Kies bovenaan een oefenvorm.

• Meerkeuze Frans/Engels > Nederlands
  • Meerkeuze Nederlands > Frans/Engels
  • Zelf schrijven

Let op! Om voor een woord de status 'goed' te verkrijgen, moet je het in elke oefenvorm minstens één keer juist beantwoorden. Oefen je alleen via de oefenvorm 'zelf schrijven' dan heeft een woord dat je juist beantwoord hebt, de status 'basis'.