Hoe plaats ik de Scoodle-widget in Smartschool?

Vraag aan je Smartschoolbeheerder of hij de volgende dingen in orde brengt:

• Algemene configuratie > licenties > Scoodle aanvinken
  • Algemene configuratie > startpagina > widget op startpagina plaatsen

Zo kan je vanuit Smartschool met één klik aan je materiaal en oefeningen op Scoodle.
En dit zowel voor leerlingen als leerkrachten.

Als leerkracht moet je er wel voor zorgen dat je Scoodleprofiel correct gekoppeld is. Voor leerlingen is dit - wanneer je hen een klasuitnodiging via Smartschool stuurde - automatisch in orde.