Hoe download ik luisterfragmenten uit de lerarenkit?

Je kan de audio- en videobestanden openen via de lerarenkit door erop te klikken.

Als je het bestand opent via Google Chrome, zal er een nieuw tabblad verschijnen. Daar kan je rechts op de drie bolletjes klikken in de mediaplayer (zie screenshot). Zo kan je de bestanden downloaden en opslaan op je computer.

Die gedownloade bestanden kan je dan bezorgen aan de leerlingen, bv. via WeTransfer (https://wetransfer.com/)