School of boekhandel?  Lees hier hoe je kan bestellen School of boekhandel?  Lees hier hoe je kan bestellen

School of boekhandel? Lees hier hoe je kan bestellen

Surf naar https://catalogus.plantyn.com/app/auth/login

Via EERSTE AANMELDING kan je je registreren:

Op het volgende scherm kan je je e-mailadres opgeven, waarna je een instructiemail zal ontvangen. Opgepast, het e-mailadres dat je gebruikt moet in ons klantenbestand gekend zijn, zo niet zal je (na max. 5 minuten) GEEN e-mail ontvangen.  In dat geval kan je hier aanvragen om je e-mailadres te registreren.

Kijk ook altijd even je Spam na.

Extra info: bestel je als particulier, ga dan hier naar onze webshop.

In de ontvangen e-mail klik je op de link waardoor je opnieuw op het inlogscherm komt en een wachtwoord kan kiezen (Opgelet: een login die je eventueel ooit aanmaakte op de webshop voor particulieren staat hier los van).

Deze aanmelding is éénmalig en nadien kan je steeds via https://catalogus.plantyn.com/app/auth/login

inloggen met je e-mailadres en het zelfgekozen wachtwoord.

In de catalogus zelf kan je:

- onder ALLE TITELS het gewenste onderwijstype opgeven

- onder SELECTEER KOLOMMEN de weergaven van informatie zelf bepalen, zo kan je bijvoorbeeld "Leverbaar" aanklikken om enkel de producten te zien die direct leverbaar zijn

- zoeken op trefwoord of ISBN nummer

- een IMPORT EXCEL uitvoeren (lees helemaal onderaan hoe dit werkt) of je EIGEN EXCELBESTAND snel zelf opladen

Heb je de gewenste titels gekozen, dan kan je naar het winkelmandje gaan door op de knop NAAR WINKELMANDJE te klikken:

Hierna krijg je dan een overzicht van je bestelling en kan je

- aanduiden of je bepaalde titels als BEX wenst (= BeoordelingsEXemplaar = korting van 50%) (indien van toepassing op de gekozen titel)

- nog een aanpassing uitvoeren aan de gekozen titels

- een EXPORT EXCEL uitvoeren, waardoor je een offerte in Excel krijgt van je volledige keuze

Klik je daarna op PLAATS BESTELLING, dan zal je in deze laatste stap het volgende kunnen aanduiden:

- gewenst facturatieadres

- gewenst leveringsadres

- gewenste leveringsdatum (indien u hier niets invult, zal de bestelling de standaard leveringstermijn volgen van gemiddeld 5 werkdagen, tenzij het product niet leverbaar is)

- een eigen referentie vermelden die we op de factuur zullen overnemen (bv. een bestelbonnummer)

Na ongeveer een uur zal je per mail het ordernummer toegestuurd krijgen.

Op het e-mailadres van het facturatieadres zal een factuur toekomen wanneer de bestelde producten geleverd worden.

Wanneer de zending toekomt bij onze transportpartner, ontvang je van hen de Track & Trace-code en de mogelijkheid om aanpassingen door te geven voor de levering (adres, datum, ...)

BELANGRIJK: er kunnen in de online catalogus nog geen transportkosten getoond worden, aangezien die achteraf op basis van het gewicht van de zending berekend worden.  Deze zullen zichtbaar zijn op de factuur indien van toepassing.

een IMPORT EXCEL uitvoeren (je eigen Excelbestand snel zelf opladen)

De Excel-lijst moet het aantal bevatten en de ISBN-nummers. Let wel op dat het document meteen met de kolommen begint en er geen gegevens boven staan, anders zal het systeem ze niet vinden.

Klik op de knop IMPORT EXCEL bovenaan rechts:

Sleep een bestand of upload er één uit je bestanden:

Hierna krijg je de optie om de velden te linken:

Kies, als je klaar bent, voor IMPORTEER LIJST:

Het winkelmandje zal zich vullen met de gekozen artikels en je kan dan de bestelling definitief bevestigen.

De geselecteerde producten verwijderen uit je winkelmandje doe je door op het VUILNISBAKJE te klikken:

Heb je nog verdere vragen over je bestelling, neem dan zeker contact met ons op.