School of boekhandel? Lees hier hoe je kan bestellen.

Surf naar https://catalogus.plantyn.com/app/auth/login

Via "eerste aanmelding" kan u zich registreren:

Op het volgende scherm kan u uw e-mailadres opgeven, waarna u een instructie e-mail zal ontvangen. Opgepast, het e-mailadres dat u gebruikt moet in ons klantenbestand gekend zijn, zo niet zal u in uw mailbox (na max. 5 minuten) GEEN bericht ontvangen.  In dat geval kan u hier aanvragen om uw e-mailadres te registreren.

Kijk ook altijd even je Spam na.

Extra info: bestel je als particulier, ga dan hier naar onze webshop.

In de ontvangen e-mail klikt u op de link waardoor u op het inlog scherm terug komt en een wachtwoord kan kiezen (Opgepast, een login die je ooit aanmaakte op de particulieren webshop staat hier los van)

Deze aanmelding is éénmalig en nadien kan u steeds via https://catalogus.plantyn.com/app/auth/login

inloggen met uw e-mailadres en het zelfgekozen wachtwoord.

In de catalogus zelf kan u:

- onder "ALLE TITELS" het gewenste onderwijstype opgeven

- onder "Selecteer kolommen" de weergaven van informatie zelf bepalen

- zoeken op trefwoord of ISBN nummer

- een IMPORT EXCEL uitvoeren (lees helemaal onderaan hoe dit werkt) uw eigen Excel bestand snel zelf opladen)

heeft u de gewenste titels gekozen, dan kan u NAAR WINKELMANDJE:

Dan klikt u op de knop : naar winkelmandje.

u krijgt dan een overzicht van uw bestelling en kan

- aanduiden of u bepaalde titels in BEX wenst (= BeoordelingsEXemplaar = korting van 50%)                 (indien van toepassing op de gekozen titel)

- nog een aanpassing uitvoeren aan de gekozen titels

- een EXPORT EXCEL uitvoeren, waardoor u een offerte in Excel krijgt van uw volledige keuze

Klikt u daarna op "PLAATS BESTELLING", dan zal u in deze laatste stap het volgende kunnen aanduiden:

- gewenst facturatieadres

- gewenst leveringsadres

- gewenste leveringsdatum aanduiden (indien u hier niets invult, zal de bestelling de standaard leveringstermijn volgen van gemiddeld 5 werkdagen)

- een eigen referentie vermelden die we op de factuur zullen overnemen (bv een bestelbon nummer)

Na 1u zal u per mail het ordernummer toegestuurd krijgen op uw e-mail adres.

Na 24u zal op het e-mail adres van het facturatieadres de factuur toekomen.

Wanneer de zending toekomt bij onze transportpartner ontvangt u van hen de Track & Trace code en de mogelijkheid om aanpassingen door te geven voor de levering (adres, datum, ...)

BELANGRIJK: er kunnen in de online catalogus nog geen transportkosten getoond worden, aangezien die achteraf op basis van het gewicht van de zending berekend worden.  Deze zullen zichtbaar zijn op de factuur indien van toepassing.

een IMPORT EXCEL uitvoeren (uw eigen Excel bestand snel zelf opladen)

De Excel lijst moet het aantal bevatten en de ISBN

Klik op de knop "IMPORT EXCEL" bovenaan rechts:

Sleep een bestand of upload een bestand uit uw bestanden

hierna krijgt u de optie om de velden te gaan linken

kies als u klaar bent kunt u de lijst importeren.

Het winkelmandje zal zich vullen met de gekozen artikels en u kan dan de bestelling definitief bevestigen.

De geselecteerde producten verwijderen uit uw winkelmandje doet u door op het "vuilbakje" te klikken:

Heeft u nog verdere vragen over het bestelproces, neem dan zeker met ons contact op.