School of boekhandel? Lees hier hoe je kan bestellen.

Surf naar https://catalogus.plantyn.com/app/auth/login

Via "eerste aanmelding" kan u zich registreren:

op het volgende scherm kan u uw e-mail adres opgeven, waarna u een instructie e-mail zal ontvangen. (opgepast, het e-mail adres dat u gebruikt moet in ons klantenbestand gekend zijn, zo niet krijgt u een fout melding en kan u via service@plantyn.com aanvragen om uw e-mail adres te registreren.  De verwerking hiervan duurt 24u)

In de ontvangen e-mail klikt u op de link waardoor u op het inlog scherm terug komt en een wachtwoord kan kiezen (het gaat hier om een ander login dan die van de webshop voor particulieren)

Deze aanmelding is éénmalig en nadien kan u steeds via https://catalogus.plantyn.com/app/auth/login

inloggen met uw e-mailadres en het zelfgekozen wachtwoord.

In de catalogus zelf kan u:

- onder "ALLE TITELS" het gewenste onderwijstype opgeven

- onder "Selecteer kolommen" de weergaven van informatie zelf bepalen

- zoeken op trefwoord of ISBN nummer

- een IMPORT EXCEL uitvoeren (lees helemaal onderaan hoe dit werkt) uw eigen Excel bestand snel zelf opladen)

heeft u de gewenste titels gekozen, dan kan u NAAR WINKELMANDJE:

Dan klikt u op de knop : naar winkelmandje.

u krijgt dan een overzicht van uw bestelling en kan

- aanduiden of u bepaalde titels in BEX wenst (indien van toepassing op de gekozen titel)

- nog een aanpassing uitvoeren aan de gekozen titels

- een EXPORT EXCEL uitvoeren, waardoor u een offerte in Excel krijgt van uw volledige keuze

Klikt u daarna op "PLAATS BESTELLING", dan zal u in deze laatste stap het volgende kunnen aanduiden:

- gewenst facturatieadres

- gewenst leveringsadres

- gewenste leveringsdatum aanduiden (indien u hier niets invult, zal de bestelling de standaard leveringstermijn volgen van gemiddeld 5 werkdagen)

- een eigen referentie vermelden die we op de factuur zullen overnemen (bv een bestelbon nummer)

Na 1u zal u per mail het ordernummer toegestuurd krijgen op uw e-mail adres.

Na 24u zal op het e-mail adres van het facturatieadres de factuur toekomen.

Wanneer de zending toekomt bij onze transportpartner ontvangt u van hen de Track & Trace code en de mogelijkheid om aanpassingen door te geven voor de levering (adres, datum, ...)

een IMPORT EXCEL uitvoeren (uw eigen Excel bestand snel zelf opladen)

De Excel lijst moet het aantal bevatten en de ISBN

Klik op de knop "IMPORT EXCEL" bovenaan rechts:

Sleep een bestand of upload een bestand uit uw bestanden

hierna krijgt u de optie om de velden te gaan linken

kies als u klaar bent kunt u de lijst importeren.

Het winkelmandje zal zich vullen met de gekozen artikels en u kan dan de bestelling definitief bevestigen.

Heeft u nog verdere vragen over het bestelproces, neem dan zeker met ons contact op.