8) Hoe geef ik feedback aan mijn leerlingen?

Via de klaspagina kan je een berichtje naar de Scoodle-locker van je leerlingen sturen.

Boven de lijst met leerlingen vind je de gele knop ‘Feedback sturen’. Selecteer het selectiekader linksboven om alle leerlingen te selecteren en klik vervolgens op 'Feedback sturen'. Zo kan je eenzelfde bericht naar al je leerlingen sturen.

Wil je een bericht naar één bepaalde leerling sturen? Dan vink je enkel deze leerling aan voordat je op de knop ‘Feedback sturen’ klikt.

Hieronder zie je hoe een leerling ziet dat je een berichtje stuurde.

Via de feedback- en berichtenmodule kan je

• een bericht sturen naar één leerling, meerdere leerlingen of heel de klas;
  • een link toevoegen naar een Zoom-meeting, Hangouts, Teams, .. om les te geven vanop afstand;
  • een link toevoegen naar een instructiefilmpje, een YouTube-video met meer uitleg, ...

Zo kan je elke leerling laten weten waar het goed of minder goed gaat, én suggesties geven die voor inspiratie of aanmoediging kunnen zorgen.