Sinds september ’21 zit Scoodle voor de meeste e-kits voor het derde jaar in een volledig nieuw jasje. Vanaf januari ’22 volgen de wiskundemethodes Delta Nova en Level voor de eerste graad. Je herkent deze ekits aan de rode balk met superhondlogo onder de kit.

Wat doe je nog steeds via je Scoodle startscherm?

1. Aanmelden/inloggen

2. Een lerarenkit activeren

3. Klassen aanmaken

4. Een jaarplan bekijken en bewerken (vanaf eind september)

Van zodra je op een ekit met superhondlogo klikt, kom je in de vernieuwde weergave terecht.

Wat doe je via de nieuwe weergave?

1. Het bordboek openen
  2. Didactisch materiaal voor leerkrachten en leerlingen (handleiding, toetsen,...) downloaden
  3. De digitale oefeningen voor leerlingen bekijken
  4. De resultaten van de gemaakte oefeningen van je leerlingen bekijken
  5. Taken voor je leerlingen klaarzetten

Klik op leerkrachtenmateriaal en vervolgens links op de naam van de e-kit in de inhoudstafel om de introductietekst en de algemene handleidingen te bekijken.

Klik bovenaan op hoofdstuk/thema/... om de oefeningen en documenten bij dat hoofdstuk/thema... te bekijken.

• Onder oefenmateriaal zie je alle oefeningen. Alles wat je hier ziet, is ook zichtbaar voor de leerlingen.mceclip3.png
  • Onder leerkrachtenmateriaal vind je per hoofdstuk of paragraaf alle documenten die je als leerkracht nodig hebt. Dit onderdeel is niet zichtbaar voor leerlingen. Let wel op: niet voor elk hoofdstuk/paragraaf is er leerkrachtenmateriaal beschikbaar. mceclip1.png

Wil je graag onze webinars over de vernieuwde omgeving voor het derde jaar bekijken ?

Bekijk hier onze webinar voor wiskunde.

Bekijk hier onze webinar voor de andere vakken.

Heb je het antwoord op jouw vraag niet gevonden? Neem dan via dit formulier contact met ons op en we helpen jou zo snel mogelijk verder.