Hoe wijzig ik mijn gebruikersnaam (e-mailadres)?

1. Klik in de rechterbovenhoek op het gekleurde bolletje of op je profielfoto en kies 'mijn profiel'.

2. Klik op 'Wijzig email/wachtwoord'.

3. Klik op 'Wijzig e-mailadres'.

4. Vul het nieuwe e-mailadres in en klik op volgende. Er wordt nu een bevestigingsmail naar dit e-mailadres gestuurd.

5. Klik op de link in de bevestigingsmail.

6. Je e-mailadres is nu gewijzigd. Voortaan kan je je op www.scoodle.be steeds aanmelden met dit nieuwe e-mailadres. Je e-mailadres zal ook wijzigen in het schoolbeheer van de school/scholen waaraan je gekoppeld bent.