Handleiding aan de slag met de online opleiding 'module rapporten' van Easygenerator Handleiding aan de slag met de online opleiding 'module rapporten' van Easygenerator

Handleiding aan de slag met de online opleiding 'module rapporten' van Easygenerator

HOE GA IK VAN START?

STAP 1 : JE ONTVANGT EEN LINK PER MAIL

Je ontvangt de link(s) die je nodig hebt voor de online opleidingen via mail, van Informat rechtstreeks of van de contactpersoon binnen je school, scholengemeenschap of inrichtende macht.

STAP 2 : OPEN DE LINK EN MELD JE AAN BIJ EASYGENERATOR

Als je klikt op de link, kom je in een aanmeldscherm terecht.

Let op! Gebruik steeds de browsers Google Chrome of Mozilla Firefox voor een optimale werking van de online opleiding.

Stel jezelf voor door je e-mailadres en je naam in te geven.

Klik daarna op de knop INLOGGEN.

STAP 3 : GA VAN START NA HET INLOGGEN

Na het inloggen kom je rechtstreeks terecht in de cursus die bedoeld is voor de leerkracht  :

of voor de beheerder :

Je kan nu de opleiding doorlopen door hoofdstuk per hoofdstuk aan te klikken.

STAP 4 : WERK OP EEN LATER TIJDSTIP VERDER AAN DE OPLEIDING

Je kan op elk gewenst tijdstip de opleiding even stoppen om op een later moment verder te gaan.

Klik hiervoor in de rechterbovenhoek op je initialen en vervolgens op UITLOGGEN.

Als je je later opnieuw met hetzelfde e-mailadres aanmeldt, zal je automatisch terecht komen op het punt waar je de opleiding de vorige keer hebt stopgezet en het platform hebt verlaten.

GOED OM WETEN

Onderstaande tips en weetjes maken het gemakkelijker om de cursussen te doorlopen:

1. De cursussen zijn opgemaakt zodat de opleider jouw voortgang kan zien. Het is belangrijk dat je alle hoofdstukken doorloopt.
  2. Na het doorlopen van de cursus kan je een korte tevredenheidsenquête invullen. Wij appreciëren jullie feedback heel erg.
  3. Lukt het niet meteen om aan te melden, probeer dan eens een andere browser of wacht even en probeer opnieuw.
  4. Easygenerator (het e-learningplatform) heeft een supportteam dat je via chat kan bereiken. Bij inlogproblemen mag je ons steeds contacteren maar het is mogelijk dat we je naar de chat van Easygenerator moeten doorverwijzen.