Hoe pas ik de opmaak van een rapport template aan? Hoe pas ik de opmaak van een rapport template aan?

Hoe pas ik de opmaak van een rapport template aan?

In stap 4 van het aanmaken van een template, kan je de opmaak volledig naar wens aanpassen. Je kan blokken in het rapport zelf selecteren zoals de hoofding, de evaluatie, feedback en handtekeningen.

Je kan elk blok selecteren in de opmaak en gaan bepalen of je enkel dat kleine geselecteerde deel, of alle zelfde types bijvoorbeeld wil gaan aanpassen. Wil je dat alle leergebieden eenzelfde achtergrondkleur krijgen? Dan selecteer je een leergebied, klik je op 'pas toe op' in de zwevende balk en kies je 'Alle leergebieden'. Vervolgens kan je op de emmer klikken in diezelfde balk en pas je de kleur aan.