Hoe stuur ik de resultaten van een taak door naar Skore? Hoe stuur ik de resultaten van een taak door naar Skore?

Hoe stuur ik de resultaten van een taak door naar Skore?

1. Bij het aanmaken van een taak in de taakplanner, vink je 'Resultaten beschikbaar maken in Skore' aan. Op die manier zullen de resultaten van de taak automatisch doorgestuurd worden naar Skore zodra de einddatum van de taak verstreken is. mceclip0.png

2. Wanneer de deadline voor de taak voorbij is, ga je in Smartschool naar je Skore-puntenboek.3.jpg

3. Links vink je het juiste vak aan, klik op het +-teken en kies 'Resultaten importeren'.mceclip1.png

4. Klik op de taak.

5. Selecteer de leerlingen voor wie je de resultaten wil doorsturen.

6. Klik op OK.

7. Je resultaten verschijnen nu in je puntenboek.

Heb je het antwoord op jouw vraag niet gevonden? Neem dan via dit formulier contact met ons op en we helpen jou zo snel mogelijk verder.

Nood aan een volledig overzicht? Schrijf je in voor de online cursus Aan de slag met Scoodle op Plantyn Academy om alles te weten te komen over de functionaliteiten van het nieuwe platform.