1. Ga naar Scoodle.be

2. Kies: secundair onderwijs.

3. Opgelet!

• Heb je een Smartschoolaccount? Klik dan op de Smartschoolknop om in te loggen en log in met je gebruikersnaam en wachtwoord van Smartschool.
  • Heb je geen Smartschoolaccount, maar wel een Scoodleaccount? Vul dan in de invulvelden je e-mailadres en wachtwoord in. Indien je voor de eerste keer inlogt, koppel dan je school aan je account.
  • Heb je geen van beide accounts? Maak dan een account aan.

4. Op 'Mijn boekenplank' zie je nu geen enkel of al jouw reeds geactiveerde leeroplossingen staan.

5. Klik op 'Boekenplank beheren' in de rechterbovenhoek.

boekenplank beheren NL.png

6. Klik op ‘Nieuwe licentie activeren' bovenaan

bb 2 NL.png

7. Vul de activatiecode van je lerarenkit in. Lees hier waar je deze activatiecode vindt.

9. Klik op 'Code toevoegen'

10. Het systeem meldt dat de licentie is geactiveerd.

OPGELET!

• Ben je geen Smartschoolgebruiker dan moet je de gewenste artikels nog aan je klas toevoegen.
  • Geef je les in verschillende scholen? Log dan telkens uit en log in met het (Smartschool)profiel van de school waarvoor je wilt werken.

Heb je het antwoord op jouw vraag niet gevonden? Neem dan via dit formulier contact met ons op en we helpen jou zo snel mogelijk verder.

Heb je het antwoord op jouw vraag niet gevonden? Neem dan via dit formulier contact met ons op en we helpen jou zo snel mogelijk verder.

Nood aan een volledig overzicht? Schrijf je in voor de online cursus Aan de slag met Scoodle op Plantyn Academy om alles te weten te komen over de functionaliteiten van het nieuwe platform.