Heb je nog geen Scoodle-account? Heb je nog geen Scoodle-account?

Heb je nog geen Scoodle-account?

Om een Scoodle-account aan te maken surf je naar www.scoodle.be. Onderaan de pagina duid je eerst aan of je deze pagina de volgende keer wilt overslaan en klik je daarna op ‘Basisonderwijs’.

Afbeelding met tekst, Menselijk gezicht, schermopname, persoon

Automatisch gegenereerde beschrijving

Klik daarna onderaan op ‘Registreer je hier’.

Merk op: je kan ook aanmelden/registreren met je Smartschool-, Facebook-, Google- of Microsoftaccount.

Afbeelding met tekst, schermopname, software, Computerpictogram

Automatisch gegenereerde beschrijving

In de volgende vensters duid je aan dat je ‘Leerkracht’ bent in het Vlaamse Lager Onderwijs en je vult de gevraagde gegevens, zoals naam, mailadres en wachtwoord in. Klik op ‘Registreer je’.

Afbeelding met tekst, schermopname, ontwerp

Automatisch gegenereerde beschrijving     Afbeelding met tekst, schermopname, Besturingssysteem

Automatisch gegenereerde beschrijving     Afbeelding met tekst, schermopname, software, Lettertype

Automatisch gegenereerde beschrijving

Je krijgt daarna een bevestigingsboodschap en je ontvangt een mail. In de mail klik je op ‘Bevestig je e-mailadres’ om je account te activeren.

Afbeelding met tekst, schermopname, ontwerp

Automatisch gegenereerde beschrijving    Afbeelding met tekst, schermopname, Lettertype, software

Automatisch gegenereerde beschrijving

Indien je een nieuw account aanmaakte, moet je dit melden bij de schoolbeheerder aan jouw school. Die zal jouw account linken aan de juiste klas(sen).

Ben je beheerder? Lees dan deze handleiding om van start te gaan.

Heb je het antwoord op jouw vraag niet gevonden? Bekijk de gerelateerde artikelen of neem via dit formulier contact met ons op en we helpen je zo snel mogelijk verder.